Απαράδεκτη κίνηση από την Σερένα Γουίλιαμς: «Έκοψε» την Σαμπαλένκα από τη φωτογραφία της (pic)

Απαράδεκτη κίνηση από την Σερένα Γουίλιαμς: «Έκοψε» την Σαμπαλένκα από τη φωτογραφία της (pic)

Για ακόμη μια φορά τον τελευταίο καιρό, η Σερένα Γουίλιαμς δεν απασχολεί για θετικό λόγο τα μέσα.

Λίγο μόνο διάστημα μετά το απαράδεκτο σχόλιο της για την υπόθεση της Σιμόνα Χάλεπ, η Σερένα Γουίλιαμς αποφάσισε να προβεί σε ακόμη μια ενέργεια που συζητιέται ήδη έντονα στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

Η Αμερικανίδα θρύλος του παγκοσμίου τένις, βρέθηκε καλεσμένη σε δεξίωση σε ένα πολύ διάσημο ξενοδοχείο του Μαϊάμι, στο οποίο παρευρέθηκαν και άλλοι τενίστες, μεταξύ των οποίων και το νούμερο 1 της παγκόσμια κατάταξης αυτή τη στιγμή, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Λευκορωσίδα απολαμβάνει τις τελευταίες της ημέρες ξεκούρασης πριν από την μεγάλη συνάντηση στο Μεξικό για τα WTA Finals.

Σε μια στιγμή οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στην ίδια «παρέα», κάτι που εκμεταλλεύτηκε και ο φωτογραφικός φακός, απεικονίζοντας τες. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Και οι δύο αποφάσισαν να ανεβάσουν τη φωτογραφία στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μόνο που υπάρχει μια βασική διαφορά. Στη φωτογραφία που ανεβάζει η Γουίλιαμς, φαίνεται πως έχει κόψει από το πλάνο την Αρίνα Σαμπαλένκα, κάτι που καταλαβαίνει κανείς αν κοιτάξει και την αντίστοιχη φωτογραφία που ανέβασε το νούμερο 1 του κόσμου.

Δείτε το:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ