Εφτασε τις 50 νίκες στη φετινή σεζόν ο Τσιτσιπάς

Εφτασε τις 50 νίκες στη φετινή σεζόν ο Τσιτσιπάς

Ο Ελληνας τενίστας με τη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ έφτασε τις 50 στη φετινή σεζόν - 55 είχε το 2021 και 61 το 2022.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το παιχνίδι με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τους «16» του Paris Masters, με τον Ελληνα τενίστα να επικρατεί με 2-0 σετ του Γερμανού (7-6 [2], 6-4) και να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Μια εξαιρετική εμφάνιση και μια σπουδαία νίκη για τον συμπατριώτη μας, που συνεχίζει την ανοδική του πορεία και τις επόμενες ώρες θα αντιμετωπίσει τον υψηλόσωμο Ρώσο, Κάρεν Κατσάνοφ, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της γαλλικής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Η απαίτηση του Μαρτίνεθ στο Ρέντη, οι 5 ξένοι ενόψει ΠΑΟΚ και τα διαβατήρια Ροντινέι, Έσε

Απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ μάλιστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε την 50η νίκη του στη φετινή σεζόν, με τον συμπατριώτη μας να φτάνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τις 50 νίκες. Τις προηγούμενες δύο τις ξεπέρασε, έχοντας 55 το 2021 και 61 το 2022.

Φέτος, πάντως, δύσκολα θα ξεπεράσει το ρεκόρ του 2022, καθώς ουσιαστικά απομένουν μόνο τα ATP Finals του Τορίνο. Εκεί όπου θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του για τον δεύτερο τίτλο του στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ