Τρομερός Σίνερ στην κατάκτηση του Davis Cup από την Ιταλία μετά από 47 χρόνια (vid)

Τρομερός Σίνερ στην κατάκτηση του Davis Cup από την Ιταλία μετά από 47 χρόνια (vid)

Ο Σίνερ ολοκλήρωσε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο δίνοντας με τη νίκη του με 2-0 σετ κόντρα στον Ντε Μινόρ το τρόπαιο του Davis Cup για δεύτερη φορά στην Ιταλία.

Σχεδόν μισό αιώνα είχε να πανηγυρίσει τίτλο στο Davis Cup η Ιταλία, κάτι που ο Γιανίκ Σίνερ και οι συμπαίκτες του φρόντισαν να σταματήσει σήμερα.

Αυτό που άρχισε ο Ματέο Αρνάλντι απέναντι στον Αλεξέι Πόπιριν ολοκλήρωσε λίγο αργότερα ο Σίνερ κόντρα στον Ντε Μινόρ και με το εμφατικό 6-3, 6-0, ο νεαρός τενίστας χάρισε τον τίτλο στην Ιταλία, η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Αυστραλίας στον τελικό της Κυριακής και μετά από 47 χρόνια πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στο Davis Cup.

Διαβάστε επίσης: Το ταξίδι του Πέδρο Αλβες στην Ελλάδα, οι επαφές σε Ρέντη, ΠΑΕ, ο ρόλος του στον Ολυμπιακό και η συνεργασία με Κορδόν, Ναβάρο

Το σημερινό ήταν το δεύτερο τρόπαιο της Ιταλίας σε 8 τελικούς, με τον Γιανίκ Σίνερ να κλείνει με τον ιδανικότερο τρόπο την κορυφαία αναμφισβήτητα σεζόν της καριέρας του. Στα 22 του χρόνια έκανε το 5 στα 5 (τρεις νίκες στο μονό και δύο στο διπλό) μέσα στην εβδομάδα, με τη μεγαλύτερη στιγμή φυσικά τη διπλή νίκη απέναντι στο Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Σαββάτου.

Ο Σίνερ χρειάστηκε 82 λεπτά για να επικρατήσει πολύ εύκολα του Άλεξ ντε Μινόρ με 6-3, 6-0, κατακτώντας τα 8 τελευταία game της αναμέτρησης και χαρίζοντας στην Ιταλία το τρόπαιο για 2η φορά μετά το 1976, όταν τότε η ομάδα της γειτονικής χώρας είχε επικρατήσει με 4-1 της Χιλής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ