Σαράποβα: «Θαυμάζω τον Ναδάλ, κάθε μέρα ξεπερνάει τον εαυτό του»

Σαράποβα: «Θαυμάζω τον Ναδάλ, κάθε μέρα ξεπερνάει τον εαυτό του»

Η Ρωσίδα αποθέωσε τον Ισπανό τενίστα, που συνεχίζει να γράφει ιστορία στο παγκόσμιο τένις.

Στο μεγαλείο του Ράφαελ Ναδάλ υποκλίθηκε η Μαρία Σαράποβα! Η Ρωσίδα τενίστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Matador», ο οποίος προελαύνει στο Ρολάν Γκαρός και οδεύει ολοταχώς για τον 11ο τίτλο του στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η Σαράποβα δήλωσε ότι θαυμάζει πολύ τον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος δουλεύει σκληρά και κάθε μέρα ξεπερνάει τον εαυτό του. «Αυτό που κάνει ο Ναδάλ στο Ρολάν Γκαρός είναι απίστευτο. Όταν κοιτάς τους αριθμούς του, σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Είναι ένας άνθρωπος που ξεπερνάει τον εαυτό του μέρα με τη μέρα και τον θαυμάζω πολύ. Ιδιαίτερα για τον χαρακτήρα και το μαχητικό πνεύμα του», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Τον είδα που έκανε προπόνηση τρεις ώρες τη μέρα στη Ρώμη, επειδή ήθελε να βελτιώσει κάποια πράγματα μετά την ήττα του στη Μαδρίτη. Είναι αξιοθαύμαστα τα ρεκόρ που πετυχαίνει σε αυτή την ηλικία».

Η Σαράποβα στον 3ο γύρο επικράτησε εύκολα της Καρολίνα Πλίσκοβα και πλέον επικεντρώνεται στη μάχη με την Σερένα Γουίλιαμς. Η Ρωσίδα μίλησε για την αναμέτρηση με την Αμερικανίδα, με την οποία έχει βρεθεί αντιμέτωπη πολλές φορές στο παρελθόν. «Κάθε φορά που βρίσκεσαι απέναντι στη Σερένα, γνωρίζεις πως είναι μια μεγάλη πρόκληση και πως πρέπει να παίξεις το καλύτερό σου τένις αν θέλεις να νικήσεις. Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε, ήταν για το Αυστραλιανό Οπεν του 2016. Από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά και για τις δυο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ