Τζόκοβιτς – Αλκαράθ 1-2: Δυνατό ξεκίνημα της σεζόν για τον Ισπανό σε αγώνα επίδειξης

Τζόκοβιτς – Αλκαράθ 1-2: Δυνατό ξεκίνημα της σεζόν για τον Ισπανό σε αγώνα επίδειξης

Ο Κάρλος Αλκαράθ αναμετρήθηκε με τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε αγώνα επίδειξης στο Ριάντ και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ.

Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάρλος Αλκαράθ αν και βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν στο τένις στις αρχές του νέου έτους, έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση, με τον Ισπανό να παίρνει τη νίκη με 2-1 σετ σε αγώνα επίδειξης που πραγματοποιήθηκε στο Ριάντ.

Οι Σαουδάραβες επενδύουν αρκετά στο τένις και έπεισαν τους δύο κορυφαίους του αθλήματος αυτή την περίοδο να δώσουν το 5ο μεταξύ τους παιχνίδι μέσα στο 2023, στο πλαίσιο ενός αγώνα επίδειξης για το Riyadh Season Cup.

Διαβάστε επίσης: Ο Τερίμ στα πράσινα: Η πρώτη προπόνηση του Τούρκου με τον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Τζόκοβιτς μπήκε καλύτερα και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 6-4, πριν αντιδράσει ο 20χρονος Ισπανός και πάρει με το ίδιο σκορ (6-4) τα επόμενα δύο σετ για το τελικό 2-1.

Σε πέντε αγώνες μεταξύ τους το 2023, ο Τζόκοβιτς μετρά 3 νίκες, με πιο σημαντική στον τελικό των ATP Finals στο Τορίνο τον Νοέμβριο, ενώ η προηγούμενη νίκη του Αλκαράθ ήταν στον τελικό του Γουίμπλεντον με 3-2 σετ, που έδωσε το τρόπαιο στον Ισπανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ