Αλκαράθ – Τζόκοβιτς 0-2: «Πάτησε» τον Ισπανό και προκρίθηκε στον τελικό

Αλκαράθ – Τζόκοβιτς 0-2: «Πάτησε» τον Ισπανό και προκρίθηκε στον τελικό

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ και με 2-0 σετ πήρε την πρόκριση για τον τελικό των ATP Finals που θα αντιμετωπίσει τον Σίνερ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδειξε στον Κάρλος Αλκαράθ πως αυτός είναι το «αφεντικό» και κατάφερε με άνετη νίκη, 2-0 σετ να πάρει την πρόκριση στον τελικό των ATP Finals, εκεί οπού θα αντιμετωπίσει τον πρωτάρη Γιανίκ Σίνερ.

Ο Σέρβος πανηγύρισε σπουδαία νίκη κόντρα στον νεαρό Ισπανό, παίρνοντας με 6-3 το πρώτο σετ και το δεύτερο με 6-2 για να σφραγίσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης: Ιστορική νίκη για Γαλλία (14-0) – Στα γήπεδα της Γερμανίας Ολλανδία (1-0) και Ρουμανία (2-1)

Ο Αλκαράθ δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός με τον «Νόλε» να κάνει μία από τις πιο κυριαρχικές εμφανίσεις, που έχει πραγματοποιήσει κόντρα στον νεαρό Ισπανό.

Ο Τζόκοβιτς κατάφερε να κάνει το break στο 1ο σετ και να ξεφύγει με 5-3, σφραγίζοντας στη συνέχεια την κατάκτηση του πρώτου σετ με love servis game. Στο δεύτερο σετ επικράτησε ακόμη πιο εύκολα, κάνοντας το break από νωρίς για να «φύγει» μπροστά στο σκορ με 2-1 και στη συνέχεια με ακόμη ένα break που πανηγύρισε έντονα με τον κόσμο, έφτασε στο 5-2, για να «τελειώσει» την πρόκριση στο επόμενο game (6-2).

Ο τίτλος πλέον θα κριθεί ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Γιανίκ Σίνερ, με τον Σέρβο να ψάχνει το 7ο τρόπαιο σε επίπεδο ATP. Εάν τα καταφέρει θα ξεπεράσει τον θρυλικό Ρότζερ Φέντερερ και θα είναι μόνος πρώτος στη σχετική λίστα. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναμετρήθηκε με τον Γιανίκ Σίνερ στη φάση των ομίλων, με τον Ιταλό να παίρνει τη νίκη στα τρία σετ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ