Εκτός τετράδας Μπρίσμπεν ο Ναδάλ, φόβοι για νέο τραυματισμό στον γοφό (vid)

Εκτός τετράδας Μπρίσμπεν ο Ναδάλ, φόβοι για νέο τραυματισμό στον γοφό (vid)

Ο Ναδάλ ηττήθηκε στον προημιτελικό από τον Τζόρνταν Τόμπσον και αποχαιρέτησε το τουρνουά

Ο Ράφα Ναδάλ έμεινε εκτός τετράδας στο Μπρίσμπεν (ATP 250), αλλά το πιο ανησυχητικό είναι πως φάνηκε να νιώθει ενοχλήσεις στον γοφό κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Τζόρνταν Τόμπσον.

Ο Τόμπσον πήρε μεγάλη νίκη με 5-7, 7-6(5), 6-3, σε έναν δραματικό αγώνα διάρκειας 3 ωρών και 25 λεπτών. Μάλιστα ο Καναδός έσωσε τρία ματς πόιντ και κατάφερε να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Έμεινε ελεύθερος και… βλέπει Ελλάδα ο Μολέδο

Όλα έδειχναν, ότι, ο Ράφα θα έκανε το τρία στα τρία στο comeback του, τα πάντα στράβωσαν στο φινάλε του δεύτερου σετ, όταν ο Ναδάλ ένιωσε ενοχλήσεις στον γοφό, με αποτέλεσμα να ζητήσει medical timeout και να επηρεάσει τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Ο Τόμπσον θα βρει στον δρόμο του αύριο (6/1) τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο.14), που συνεχίζει… από εκεί που το άφησε την περασμένη σεζόν και προκρίθηκε στην τετράδα με την εύκολη νίκη του με 6-1, 6-4 επί του Ρίνκι Χιτζικάτα.

Στα ημιτελικά πέρασε και ο επικεφαλής του ταμπλό Χόλγκερ Ρούνε, που απέκλεισε με 6-2, 7-6(6) τον Τζέιμς Ντάκγουορθ και θα συναντήσει τον Ρομάν Σαφιούλιν (7-6, 6-2 τον Ματέο Αρνάλντι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ