Ρολάν Γκαρός: Ασταμάτητος ο Ντελ Πότρο, πέρασε στους «4» (vids)

Ρολάν Γκαρός: Ασταμάτητος ο Ντελ Πότρο, πέρασε στους «4» (vids)

Ο Πύργος του Τάντιλ νίκησε με 3-1 σετ τον Μάριν Τσίλιτς και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ, με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης.

Τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός έμαθε ο Ράφαελ Ναδάλ! Ο Ισπανός τενίστας στους «4» του γαλλικού Γκραντ Σλαμ θα αντιμετωπίσει τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, ο οποίος στα προημιτελικά επικράτησε με 3-1 σετ του Μάριν Τσίλιτς.

Ο Πύργος του Τάντιλ με όπλο του το πολύ καλό σερβίς έκαμψε την αντίσταση του Κροάτη τενίστα, Νο. 4 στην παγκόσμια κατάταξη, και προκρίθηκε για 5η φορά στην καριέρα του σε ημιτελικά Γκραντ Σλαμ διοργάνωσης. Ο Αργεντινός, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς, έδειξε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Ράφαελ Ναδάλ. Ο Ιβηρας και ο Λατινοαμερικάνος θα βρεθούν αντιμέτωποι για 16η φορά, με τον Ισπανό να έχει κερδίσει τα 10 από τα 15 παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο τενίστες. Στα τελευταία τέσσερα ματς, πάντως, οι δύο αθλητές έχουν από δύο νίκες. Τελευταία φορά αναμετρήθηκαν το 2017 στον ημιτελικό του αμερικάνικου Γκραντ Σλαμ, με τον Ναδάλ να κερδίζει με 3-1 σετ.

https://www.youtube.com/watch?v=FWkIdKkBWQ8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ