Τζόκοβιτς: «Σοκαριστικά κακή η εμφάνισή μου»

Τζόκοβιτς: «Σοκαριστικά κακή η εμφάνισή μου»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε μετά την ήττα του από τον Γιάνικ Σίνερ, που του στέρησε την παρουσία του στον τελικό του Australian Open.

Τεράστια έκπληξη στη Μελβούρνη καθώς ο Γιάνικ Σίνερ σταμάτησε το αήττητο του Νόβακ Τζόκοβιτς και μετά από μια μεγάλη εμφάνιση επικράτησε με 6-1, 6-2, 6-7(6) και 6-3 παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Australian Open. Ο Σέρβος σούπερ σταρ αναγνώρισε την ανωτερότητα του αντιπάλου του:

«Ο Γιάνικ είναι δίκαια στον τελικό, καθώς ήταν πολύ καλύτερος από εμένα. Προσωπικά σοκαρίστηκα με το κακό αγωνιστικό επίπεδό μου. Στα πρώτα δύο σετ δεν έκανα πολλά πράγματα σωστά. Μάλλον είναι ένα από τα χειρότερα ματς μου σε Grand Slam.

Διαβάστε επίσης: Μόουζες Ράιτ: Ποιος είναι ο εκλεκτός του Μπαρτζώκα για την ενίσχυση της front line του Ολυμπιακού (vids)

Tουλάχιστον από όσο θυμάμαι. Δεν είναι ωραίο το αίσθημα να παίζεις έτσι. Μπράβο του, όμως, που έκανε τα πάντα καλύτερα από εμένα, από κάθε άποψη του παιχνιδιού. Αυτό είναι όλο, συγχαρητήρια στον Γιάνικ», τόνισε ο «Νόλε».

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν έπαιξα κοντά στο καλύτερό μου τένις σε όλο το τουρνουά. Το ματς κόντρα στον Μαναρινό ήταν πολύ καλό, αλλά τα υπόλοιπα ήταν κάτω του μετρίου, συγκριτικά με το πώς παίζω συνήθως στην Αυστραλία. Κατά κάποιο τρόπο με εξέπληξε, δεν περίμενα να είναι τόσο άσχημα τα πράγματα στα δύο πρώτα σετ. Από την άλλη, δεν ένιωθα ο εαυτός μου σε όλο το τουρνουά», συμπλήρωσε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ