Τρίτος σερί πρόωρος αποκλεισμός για τη Σάκκαρη (1-2)

Τρίτος σερί πρόωρος αποκλεισμός για τη Σάκκαρη (1-2)

Η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με σετ και μπρέικ (6-3, 5-4), αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι, με την Τσέχα να το γυρίζει τούμπα και να παίρνει την πρόκριση στα πρόκριση στους «16» της Ντόχα.

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στη Λίντα Νόσκοβα.

Η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, όταν προηγήθηκε με σετ και μπρέικ (6-3, 5-4), αλλά στο κρίσιμο γκέιμ δέχθηκε μπρέικ και έχασε την ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Λίντα Νόσκοβα με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πήρε την πρόκριση για τους «16» της Ντόχα.

Διαβάστε επίσης: Πάει για μεγάλο «μπαμ» η Φενέρ – Τι σημαίνει για το μέλλον του Ντόρσεϊ

Τρίτος σερί πρόωρος αποκλεισμός για την Μαρία Σάκκαρη, που είχε ηττηθεί στον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Οπεν από την Ελίνα Αβανεσιάν και στους «16» του Άμπου Ντάμπι από την Σοράνα Κιρστέα.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και έκανε μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ (2-0) και λίγο αργότερα με νέο μπρέικ έφτασε στο 4-0. Η Νόσκοβα πήρε πίσω το ένα μπρέικ και μείωσε σε 4-2, αλλά η Μαρία δεν πτοήθηκε. Έφτασε στο 6-3 και έκανε το 1-0 στα σετ. Ιδια εικόνα και στο πρώτο κομμάτι του δεύτερου σετ, με την Μαρία να κάνει μπρέικ στο πρώτο γκέιμ και να φτάνει γρήγορα στο 3-1. Στο 8ο γκέιμ (5-3) είχε ματς πόιντ στο σερβίς της Νόσκοβα, αλλά δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί.

Η Μαρία σέρβιρε για να πάρει το ματς, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη. Η Νόσκοβα με μπρέικ ισοφάρισε σε 5-5 και έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ, το οποίο πήρε με 7-2. Το τρίτο σετ ήταν ντέρμπι, με την Νόσκοβα να κάνει μπρέικ στο 11ο γκέιμ και να προηγείται με 6-5. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά και με 7-5 έφτασε στο 2-1 και στην πρόκριση στους «16» του τουρνουά της Ντόχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ