Η επίσκεψη του Αλκαράθ στο Μπομπονέρα και ο κίνδυνος να βγει εκτός top-10 ο Τσιτσιπάς (pics)

Η επίσκεψη του Αλκαράθ στο Μπομπονέρα και ο κίνδυνος να βγει εκτός top-10 ο Τσιτσιπάς (pics)

Ο Ισπανός επισκέφθηκε το θρυλικό γήπεδο της Μπόκα Τζούνιορς – Οι τρεις περιπτώσεις που βγαίνει εκτός 10άδας ο Τσιτσιπάς για πρώτη φορά μετά το 2019.

Στην Αργεντινή για το χωμάτινο τουρνουά του Μπουένος Άιρες βρίσκεται ο Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση μετά το Αυστραλιανό Οπεν, όπου αποκλείστηκε στους «8» από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (3-1).

Ο Ισπανός, Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, χθες εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο που είχε και επισκέφθηκε το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Μπόκα Τζούνιορς.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Πώς …μπερδεύτηκε ο Λουτσέσκου

Ο Κάρλος Αλκαράθ συνομίλησε με τους ανθρώπους του αργεντίνικου συλλόγου και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μέσα στο γήπεδο, με την Μπόκα Τζούνιορς να ανεβάζει τις σχετικές φωτογραφίες στα social media. Μια ανάρτηση που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ισπανός τενίστας πέρσι είχε κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο στο Μπουένος Άιρες και φέτος έχει επιστρέψει για να υπερασπιστεί τον τίτλο, όντας το μεγάλο φαβορί για το back to back. Ο Ιβηρας πέρασε bye τον πρώτο γύρο ως seeded player και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό, Καμίλο Ούγκο Καραμπέλι.

Ο κίνδυνος για τον Τσιτσιπά

Σε αντίθεση με τον Κάρλος Αλκαράθ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αγωνίζεται σε κάποιο τουρνουά. Ο συμπατριώτης μας ξεκουράζεται μετά τις μάχες που έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα στο tie της Ελλάδας με τη Ρουμανία για το Davis Cup. Η απόφασή του να μείνει εκτός κορτ αυτή την εβδομάδα, όμως, ίσως τον φέρει για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια και συγκεκριμένα από τον Μάρτιο του 2019, όταν μπήκε για πρώτη φορά στην κορυφαία δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης. Από τότε δεν έχει βγει ποτέ.

Πώς θα μείνει εκτός 10άδας; Σε τρεις περιπτώσεις. Εάν ο Τέιλορ Φριτζ βρεθεί στα ημιτελικά του Ντελρέι Μπιτς ή εάν ο Άλεξ Ντε Μινόρ μπει στην 4άδα του τουρνουά του Ρότερνταμ ή εάν ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ αγωνιστεί στον τελικό του τουρνουά της ολλανδικής πόλης. Υπενθυμίζουμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα (19/2) θα βρεθεί εκτός top-10 της παγκόσμιας κατάταξη της WTA η Μαρία Σάκκαρη για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ