Ρουντ – Τσιτσιπάς 2-0: Ήττα και αποκλεισμός

Ρουντ – Τσιτσιπάς 2-0: Ήττα και αποκλεισμός

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να κοντράρει τον Κάσπερ Ρουντ και ηττήθηκε με 2-0 σετ, μένοντας έτσι εκτός τελικού στο Λος Κάμπος.

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 7-6) από τον Κάσπερ Ρουντ, μένοντας έτσι εκτός του τελικού στο τουρνουά του Λος Κάμπος.

Ο Έλληνας τενίστας έχασε έτσι την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κερδίσει την προηγούμενη σεζόν στο ίδιο μέρος, βλέποντας τον Νορβηγό να επικρατεί σε διάστημα 1 ώρας και 49 λεπτών.

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος δεν μπόρεσε να είναι τόσο ανταγωνιστικός όσο θα ήθελε, με τους δύο τενίστες πάντως να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι το 3-3. Σε εκείνο το σημείο τα λάθη που έκανε ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσαν την ευκαιρία στον Ρουντ να κάνει το μπρέικ για το 4-3. Ο Νορβηγός υπερασπίστηκε το σερβίς του και έτσι έκανε το 1-0 χάρη στο 6-4.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε περισσότερο τον αντίπαλό του, ειδικά στο σερβίς. Προβάδισμα δεν μπορούσε να πάρει κανένας. Ο Στέφανος προηγήθηκε με 5-4, έχοντας μάλιστα τρία σετ πόιντ, αλλά τρία διαδοχικά λάθη έδωσαν την ευκαιρία στον Ρουντ να κάνει το 5-5. Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους στη συνέχεια και οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ με το 6-6. Εκεί ο Νορβηγός ήταν πιο ψύχραιμός και έφτασε στη νίκη με το 7-4.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ