Ντε Μινόρ – Τσιτσιπάς 2-1: Ήττα και αποκλεισμός για τον Στέφανο

Ντε Μινόρ – Τσιτσιπάς 2-1: Ήττα και αποκλεισμός για τον Στέφανο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον Άλεξ Ντε Μινόρ, ηττήθηκε με 2-1 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια στο Ακαπούλκο.

Η περιπέτεια του Στέφανου Τσιτσιπά στο Μεξικό και το Ακαπούλκο έλαβε τέλος, με τον Έλληνα τενίστα να γνωρίζει την ήττα από τον Άλεξ Ντε Μινόρ με 2-1, στο πλαίσιο των προημιτελικών, και έτσι έμεινε εκτός τετράδας του τουρνουά.

Ο συμπατριώτης μας μπήκε εξαιρετικά στο παιχνίδι και έκανε ό,τι ήθελε τον αντίπαλό του, όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια και δεν κατάφερε να πιάσει τα ίδια στάνταρ απόδοσης για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Στέφανο που ήταν καταιγιστικός, μην αφήνοντας περιθώρια στον Γάλλο να επιβάλει το παιχνίδι του. Έτσι το 6-1 ήρθε απόλυτα φυσικά με τον 25χρονο.

Στο δεύτερο σετ όμως ο Ντε Μινόρ αντέδρασε και έδειξε τις δυνατότητές του καταφέρνοντας έτσι να φέρει το παιχνίδι σε ισορροπία κάνοντας το 1-1 με το 6-3. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον Γάλλο να είναι εκείνος που είχε το προβάδισμα, το οποίο και μετέτρεψε στο 6-3 για να κάνει το 2-1 και να πάρει τη νίκη-πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ