Σνάιντερ – Σάκκαρη 1-2: Ανατροπάρα και πρόκριση στους «32» για τη Μαρία

Σνάιντερ – Σάκκαρη 1-2: Ανατροπάρα και πρόκριση στους «32» για τη Μαρία

Από την στιγμή που έμεινε πίσω στα σετ η Μαρία Σάκκαρη ήταν καταιγιστική, φτάνοντας στη νίκη-ανατροπή με 2-1 σετ και παίρνοντας την πρόκριση για τις «32» του Indian Wells.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι στις «32» του Indian Wells αφού επιβλήθηκε της Ρωσίδας, Ντιάνα Σνάιντερ, με 2-1 σετ, με την συμπατριώτισσά μας να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση μετά το πρώτο σετ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ζορίστηκε αρκετά στο ξεκίνημα και είδε την αντίπαλό της να προηγείται 1-0, όμως στη συνέχεια άνοιξε το… τούρμπο και αρχικά έφτασε στην ισοφάριση, ενώ στο τρίτο σετ ήταν απλά καταιγιστική χωρίς να χάσει γκέιμ.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστριες έδωσαν μεγάλη μάχη. Αρχικά η Σνάιντερ άρχισε καλύτερα παίρνοντας ένα εξαιρετικό προβάδισμα της τάξης του 5-2, όμως η Σάκκαρη αντέδρασε και μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 5-5. Η Ρωσίδα όμως πήρε τα δύο επόμενα γκέιμ και με το 7-5 έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα εξελίχθηκαν λίγο διαφορετικά. Οι δύο αντίπαλες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 3-3. Εκεί η Μαρία έφτασε στο πολυπόθητο μπρέικ και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για το 5-3. Η Σνάιντερ μείωσε σε 5-4, όμως η Σάκκαρη έκανε το 6-4 και ισοφάρισε σε 1-1.

Το τρίτο σετ δεν χρειάζεται καμία απολύτως ανάλυση. Η Μαρία μπήκε άκρως συγκεντρωμένη και αποφασισμένη να πάρει την πρόκριση, κάνοντας εν τέλει ό,τι ήθελε την αντίπαλό της. Έτσι χωρίς να χάσει καν κάποιο σετ έφτασε με άνεση στο 6-0 και το τελικό 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ