Φερστάπεν: «Φανταστικό τριήμερο, τόσο για την ομάδα όσο και για μένα»

Φερστάπεν: «Φανταστικό τριήμερο, τόσο για την ομάδα όσο και για μένα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις της Red Bull στη Σαουδική Αραβία ήταν ο Μαξ Φερστάπεν.

Άλλη μία μέρα στη δουλειά για τον Μαξ Φερστάπεν που είδε πρώτος την καρό σημαία στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας στην Τζέγκα.

Ο Ολλανδός πιλότος μίλησε για τη νίκη του τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το τριήμερο ήταν φανταστικό τόσο για εκείνον όσο και για όλη τη Red Bull.

Οι δηλώσεις του Μαξ Φερστάπεν:

Για τον αγώνα: «Ήταν σε γενικές γραμμές ένα φανταστικό τριήμερο, τόσο για την ομάδα όσο και για μένα προσωπικά. Ένιωθα πολύ καλά με το μονοθέσιο. Το τελευταίο stint κράτησε περισσότερο από όσο θα θέλαμε, όμως με την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε. Στους τελευταίους γύρους απέναντι στα αργά μονοθέσια είχαμε χαμηλή πρόσφυση με τα κρύα ελαστικά, όμως είχαμε καλό ρυθμό και μπορούσαμε να διαχειριστούμε τον αγώνα».

Για τη δυσκολία να κάνει πολλούς γύρους με μόνο μία γόμα ελαστικών: «Δεν είναι το ιδανικό να κάνεις ένα τόσο μεγάλο stint με ελαστικά σκληρής γόμας, όμως αναγκαστήκαμε. Ειδικά σε μια τέτοια πίστα, με στροφές υψηλής ταχύτητας, αν τα ελαστικά βγουν από το «παράθυρο ιδανικής λειτουργίας τους», η κατάσταση γίνεται λίγο δύσκολη. Γενικά είναι μία δύσκολη πίστα για τους οδηγούς, με αρκετά G, είναι μία από τις απαιτητικές του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ