Τζόκοβιτς και Σαμπαλένκα συνεχίζουν στο Indian Wells

Τζόκοβιτς και Σαμπαλένκα συνεχίζουν στο Indian Wells

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στον Γ` γύρο του Indian Wells, επικρατώντας στα τρία σετ του Αυστραλού, Αλεξάνταρ Βούκιτς - Η Αρίνα Σαμπαλένκα «έσωσε» τέσσερα match point από την Πέϊτον Στιρνς και συνεχίζει στο Indian Wells.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, επέστρεψε στο Masters 1000 του Indian Wells, για πρώτη φορά από το 2019 και προκρίθηκε στον Γ` γύρο του τουρνουά, επικρατώντας στα τρία σετ του Αυστραλού, Αλεξάνταρ Βούκιτς (6-2, 5-7, 6-3).

Ο Βούκιτς (Νο 69 στον κόσμο) πρόβαλε σθεναρή αντίσταση στο Σέρβο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, όμως στο τέλος «μίλησε» η διαφορά δυναμικότητας και η εμπειρία του «Νόλε».

«Ο Βούκιτς δουλεύει πολύ καλά, έκανε καλό ματς. Το σερβίς και το φορ του, ήταν εξαιρετικά. Είναι ο πρώτος μου αγώνας μετά το Australian Open και ήμουν νευρικός στην αρχή. Έπαιξα καλά το πρώτο σετ, είχε την στιγμή του στο δεύτερο, αλλά είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που τελείωσα το ματς», σχολίασε ο Τζόκοβιτς.

Η Σαμπαλένκα «έσωσε» τέσσερα match point και συνεχίζει στο Indian Wells

Η Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη), «έσωσε» τέσσερις φορές match point από την Αμερικανίδα, Πέϊτον Στιρνς και συνεχίζει την πορεία της στο Masters 1000 του Indian Wells.

Η Λευκορωσίδα πρωταθλήτρια, νικήτρια του Australian Open τον περασμένο Ιανουάριο, χρειάσθηκε σχεδόν τρεις ώρες για να κάμψει (6-7, 6-2, 7-6) την έντονη αντίσταση της Στιρνς, η οποία βρίσκεται στο Νο 64 του κόσμου.

Η 25χρονη Σαμπαλένκα απέφυγε την ήττα τέσσερις φορές, όταν η Στιρνς προηγήθηκε με 5-4 στο τρίτο σετ και σέρβιρε για την νίκη. Τελικά, η Λευκορωσίδα τενίστρια, βρήκε την ψυχραιμία να φθάσει στην νίκη και στον Γ` γύρο, θ’ αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Εμα Ραντουκάνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ