Άνετη, ωραία και στους «32» του Μαϊάμι η Σάκκαρη (2-0)

Άνετη, ωραία και στους «32» του Μαϊάμι η Σάκκαρη (2-0)

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Γουέ Γουάν και προκρίθηκε στους «32» του τουρνουά του Μαϊάμι.

Εύκολο έργο είχε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Γουέ Γουάν, με την Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα με 2-0 σετ της Κινέζας (6-2, 6-2) και να παίρνει την πρόκριση στον τρίτο γύρο του τουρνουά που γίνεται στο Μαϊάμι.

Η συμπατριώτισσά μας κυριάρχησε στο κορτ και πέρασε στους «32» της αμερικάνικης διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Σαβίλ – Γιαστρέμσκα.

Διαβάστε επίσης: Γεωργία – Λουξεμβούργο 2-0: Ο Ζιβζιβάτζε «ντύθηκε» Κβαρατσέλια και έστειλε τους Γεωργιανούς στον τελικό των playoffs

Μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση από την Ελληνίδα τενίστρια, που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η συνεργασία της με τον Ντέιβιντ Γουίτ επιφέρει καρπούς και η Μαρία Σάκκαρη το τελευταίο διάστημα αποδίδει τένις κορυφαίου επιπέδου.

Στο αποψινό παιχνίδι η συμπατριώτισσά μας μπήκε δυνατά και πέτυχε δύο γρήγορα μπρέικ, με τα οποία προηγήθηκε με 4-0. Η Κινέζα μπορεί να πήρε πίσω το ένα από τα δύο μπρέικ (4-1), αλλά η Σάκκαρη δεν πτοήθηκε. Έφτασε στο 5-2 και με νέο μπρέικ στο 6-2 και στο 1-0. Στο δεύτερο σετ η Μαρία έκανε μπρέικ στο 4ο γκέιμ και προηγήθηκε με 4-1, ενώ στο 8ο έκανε δεύτερο μπρέικ για το 6-2 και τη νίκη – πρόκριση στους «32» του τουρνουά του Μαϊάμι.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ