Άνετη και ωραία η Σάκκαρη, πέρασε στον τρίτο γύρο του Τσάρλεστον (2-0)

Άνετη και ωραία η Σάκκαρη, πέρασε στον τρίτο γύρο του Τσάρλεστον (2-0)

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-3) της Βικτόριγια Τόμοβα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά του Τσάρλεστον.

Εύκολο έργο είχε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Βικτόριγια Τόμοβα, με την Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί με 6-3, 6-3 και να παίρνει την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του τουρνουά του Τσάρλεστον.

Η συμπατριώτισσά μας συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις και πέτυχε την 8η νίκη της στα τελευταία 10 παιχνίδια. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Λέσια Τσουρένκο-Άστρα Σάρμα.

Διαβάστε επίσης: Ο Μεντιλίμπαρ, το «ποδόσφαιρο Ολυμπιακού», ο «φταίχτης» στο γκολ της ΑΕΚ και το επίπεδο του Βάσκου

Στο αποψινό παιχνίδι η Τόμοβα μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε με μπρέικ 3-1, αλλά η Μαρία στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της και άρχισε να κυριαρχεί στο κορτ. Στο 6ο γκέιμ η Σάκκαρη πήρε πίσω το μπρέικ και ισοφάρισε σε 3-3, ενώ στο 8ο έσπασε για δεύτερη φορά το σερβίς της Βουλγάρας και έκανε το 5-3. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά και με 6-3 έκανε το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι το 3-3, όταν η Μαρία έκανε μπρέικ για το 4-3. Στο 9ο γκέιμ η Σάκκαρη έσπασε και πάλι το σερβίς της Τόμοβα για το 6-3 και το 2-0 στα σετ.

Πλέον, η Ελληνίδα τενίστρια περιμένει να μάθει την επόμενη αντίπαλό της, δείχνοντας πάντως ικανή για μεγάλα πράγματα στο Τσάρλεστον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ