Ο Σίνερ αντίπαλος του Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο Masters

Ο Σίνερ αντίπαλος του Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο Masters

Ο Γιανίκ Σίνερ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Δανό, Χόλγκερ Ρούν και μετά την επικράτηση του με 2-1 σετ έκλεισε «ραντεβού» με τον Στέφανο Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Monte Carlo Masters

Τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του ATP Tour θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αυριανό (13/4,14:30) ημιτελικό του τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο.

Ο Γιανίκ Σίνερ επικράτησε δύσκολα του Δανού Χόλγκερ Ρούνε με 6-4, 6-7, 6-3, στον δεύτερο κατά σειρά προημιτελικό της διοργάνωσης, και έφτασε στο εντυπωσιακό 23-1 το ρεκόρ του εντός του 2024.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο αδερφός του Μπράντον Τόμας: «Μας συμπεριφέρθηκαν σαν ζώα» (pic+vid)

Ο 22χρονος Ιταλός έχει κατακτήσει φέτος τρία από τα τέσσερα τουρνουά που έχει λάβει μέρος (Open Αυστραλίας, Μαϊάμι Masters και Ρότερνταμ) και έχει σκαρφαλώσει στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης. Η μοναδική φετινή ήττα του ήταν στον ημιτελικό του Masters του Ιντιαν Ουέλς, από τον Κάρλος Αλκαράθ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ ο Τσιτσιπάς έχει θετικό «πρόσημο» στις αναμετρήσεις του με τον Σίνερ (πέντε νίκες και τρεις ήττες), έχει χάσει τους τελευταίους δύο αγώνες που έδωσε με τον Ιταλό πέρυσι, στο Ρότερνταμ και στα ATP Finals.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ