Ο Ρουντ αντίπαλος του Τσιτσιπά στον τελικό του Μόντε Κάρλο (vid)

Ο Ρουντ αντίπαλος του Τσιτσιπά στον τελικό του Μόντε Κάρλο (vid)

Ο Νορβηγός απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ και πέρασε στον τελικό του Μόντε Κάρλο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Τον αντίπαλό του στον τελικό του Μόντε Κάρλο έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας στην προσπάθειά του να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο για το 2024 θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ. Ο Νορβηγός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Σέρβου και πήρε το πρώτο σετ με 6-4, με τον Νόβακ, όμως, να βγάζει αντίδραση στο δεύτερο σετ και με 6-1 να ισοφαρίζει σε 1-1.

Το ματς οδηγήθηκε στο τρίτο σετ, όπου ο Κάσπερ Ρουντ προηγήθηκε με 2-0 και 4-2, αλλά ο Τζόκοβιτς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4. Στο 10ο γκέιμ, όμως, ο Νορβηγός τενίστας πίεσε και κατάφερε να κάνει μπρέικ, με το οποίο έφτασε στο 6-4, στο 2-1 και στην πρόκριση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κάσπερ Ρουντ νίκησε για πρώτη φορά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες, στις οποίες μάλιστα είχε 0-11 σετ.

Όσον αφορά στον αυριανό τελικό, αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα κοντραριστούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Κάσπερ Ρουντ, με τον Νορβηγό να προηγείται με 2-1. Τελευταία φορά μάλιστα έπαιξαν φέτος στο Λος Κάμπος, όπου επικράτησε ο Σκανδιναβός με 2-0 σετ.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ