Τσιτσιπάς: «Το ότι μπορώ να παίζω και πάλι σ’ αυτό το επίπεδο μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση»

Τσιτσιπάς: «Το ότι μπορώ να παίζω και πάλι σ’ αυτό το επίπεδο μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνισή του και τη νίκη επί του Γιανίκ Σίνερ ήταν στις δηλώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον Γιανίκ Σίνερ, του οποίου επικράτησε με 2-1 σετ, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τον τελικό του Μόντε Κάρλο.

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, ενώ τόνισε πως του δίνει μεγάλη ευχαρίστηση ότι μπορεί να αγωνίζεται ξανά στο κορυφαίο επίπεδο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

«Ήμουν σε θέση να παίξω τένις στο υψηλότερο επίπεδο. O Γιανίκ ήταν ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος και μπορώ να καταλάβω γιατί τα πηγαίνει τόσο καλά φέτος. Είναι πάρα πολύ συνεπής, από τους δυσκολότερους αντιπάλους που χρειάστηκε να αντιμετωπίσω μέχρι τώρα. Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να ξεπεράσεις ένα τέτοιο εμπόδιο και είμαι πολύ περήφανος που τα κατάφερα.

Με βοηθάει πολύ να ξέρω ότι έχω πετύχει μια τέτοια νίκη. Είναι κάτι που ήθελα να κάνω πολύ καιρό. Το ότι μπορώ να παίζω και πάλι σ’ αυτό το επίπεδο μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση. Όταν δουλεύεις κάθε μέρα σκληρά, αυτά είναι τα παιχνίδια στα οποία στοχεύεις. Ήταν μια καλή μέρα σήμερα, τώρα ελπίζω να έχω μια καλή αποκατάσταση, να φρεσκάρω το μυαλό μου και να επιστρέψω δυνατότερος αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ