Με… φόρα από το Μόντε Κάρλο στους «16» του Barcelona Open ο Τσιτσιπάς (2-0, vid)

Με… φόρα από το Μόντε Κάρλο στους «16» του Barcelona Open ο Τσιτσιπάς (2-0, vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «καθάρισε» με 6-4, 7-5 τον Σεμπάστιαν Όφνερ και προκρίθηκε στους «16» του Barcelona Open, συνεχίζοντας από εκεί που το άφησε στο Μόντε Κάρλο.

Λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του Masters 1000 του Μόντε Κάρλο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε με το… δεξί και στο τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, εμφανώς κουρασμένος από την προσπάθειά του στο Πριγκιπάτο, χρειάστηκε μία ώρα και 36 λεπτά για να επιβληθεί δύσκολα του Αυστριακού, Σεμπαστιάν Όφνερ (νο43), με 2-0 (6-4, 7-5) και να προκριθεί στη συνέχεια της διοργάνωσης, όπου θα βρει απέναντί του τον Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένα. Ο 31χρονος (νο72 στον κόσμο) έκανε την έκπληξη νωρίτερα κι επικράτησε με 2-0 του Ιταλού, Λορέντσο Μουζέτι, με 7-6 (4), 6-4.

Διαβάστε επίσης: Ιωαννίδης για τα σενάρια σχετικά με το ντόπινγκ: «Λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη» (Pic)

Η σημερινή ήταν η 7η συνεχόμενη νίκη του Τσιτσιπά στο tour, χάρη στην οποία πήρε το «εισιτήριο» για τους «16» του τουρνουά και την Πέμπτη (18/4, όχι νωρίτερα από τις 19:00) θα διεδικήσει απέναντι στον έμπειρο Ισπανό την πρόκριση στους προημιτελικούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ