Τσιτσιπάς – Ρουντ 0-2: Η κατάρα ξαναχτύπησε και άφησε χωρίς κούπα τον Στέφανο

Τσιτσιπάς – Ρουντ 0-2: Η κατάρα ξαναχτύπησε και άφησε χωρίς κούπα τον Στέφανο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ στον τελικό της Βαρκελώνης και ηττήθηκε με 2-0 σετ, παραμένοντας έτσι χωρίς τίτλο ΑΤΡ 500 στο παλμαρέ του.

Μετά την εξαιρετική του παρουσία στο Μόντε Κάρλο και την κατάκτηση του τίτλου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε και στον τελικό της Βαρκελώνης. Όμως εκεί η… κατάρα των τουρνουά ΑΤΡ 500 «χτύπησε» ξανά τον Έλληνα τενίστα, ο οποίος ηττήθηκε με 2-0 σετ (5-7, 3-6) από τον Κάσπερ Ρουντ και παραμένει χωρίς τη συγκεκριμένη διάκριση έχοντας 0/11 τελικούς στο εν λόγω επίπεδο (σ.σ. ΑΤΡ 500).

Παρότι ο Έλληνας τενίστας άρχισε πάρα πολύ καλά το πρώτο σετ, ο Νορβηγός αντίπαλός του μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή και να το κατακτήσει. Στο δεύτερο σετ, ο Ρουντ ήταν καλύτερος, έφτασε νωρίς στο μπρέικ και εν τέλει μπόρεσε να τελειώσει τη… δουλειά, κατακτώντας το τουρνουά.

Στο ξεκίνημεα στο πρώτο σετ ήταν εξαιρετικό για τον Τσιτσιπά, ο οποίος στο πρώτο γκέιμ κατάφερε να φτάσει στο μπρέικ και στη συνέχεια να κρατήσει το σερβίς του για το 2-0. Ο Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 3-1, όμως κάπου εκεί ο Ρουντ έκανε την αντεπίθεσή του και με τρία σερί γκέιμ έφτασε στην ανατροπή για το 4-4, αλλά και το 5-5. Τα δύο εναπομείναντα γκέιμ κατέληξαν στον Νορβηγό που με το 7-5 έκανε το 1-0 στα σετ.

Το δεύτερο σετ άρχισε με τους δύο αντιπάλου να διατηρούν τα σερβίς τους στα τρία πρώτα γκέιμ. Στο τέταρτο όμως ο Ρουντ έκανε το μπρέικ και προηγήθηκε με 4-1 παίρνοντας το προβάδισμα. Στη συνέχεια ο Νορβηγός δεν είχε πρόβλημα να διαχειριστεί το παιχνίδι και με το 6-3 έφτασε στο τελικό 2-0 για να κατακτήσει τον τίτλο στη Βαρκελώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ