Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς 2-1: Ξανά ανατροπή και στον τελικό ο Στέφανος

Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς 2-1: Ξανά ανατροπή και στον τελικό ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Ντούσαν Λάγιοβιτς και με 5-7, 6-4, 6-2 στον ημιτελικό του Open της Βαρκελώνης προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό - Ο Κάσπερ Ρουντ αντίπαλος στον τελικό της Κυριακής (19:00)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Ντούσαν Λάγιοβιτς και με 5-7, 6-4, 6-2 προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ, νο6 της ATP..

Ο Έλληνας τενίστας ήταν καταπληκτικός στο τρίτο σετ όπου πήρε τρία συνεχόμενα «love game» και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Σέρβο.

Διαβάστε επίσης: Όλοι στην ΟΥΕΦΑ συζητούν για τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη!

Ο Τσιτσιπάς αν και βρέθηκε πίσω στο πρώτο σετ, στη συνέχεια πίεσε τον Λάγιοβιτς, έκανε το πρώτο break στο δεύτερο σετ και κάπου εκεί ήταν η αρχή της ανατροπής.

Ο Έλληνας τενίστας έσπασε για πρώτη φορά στο ματς το σερβίς του Λάγιοβιτς στο 2ο σετ για το υπέρ του 4-3, στη συνέχεια κράτησε το δικό του σερβίς και με συνολικά games 6-4 πήρε το σετ.

Στα μισά του δεύτερου σετ, ο Λάγιοβιτς έκανε παράπονα στον διαιτητή για την… επικοινωνία ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τον πατέρα του.

Αυτό δεν έκοψε την… φόρα του Στέφανου που πήρε το 2ο σετ με 6-4 και πήγε με εξαιρετικό μομέντουμ στο ξεκίνημα του τρίτου. Ο Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε μοναδικό 3ο σετ, πήρε τρία σερί «love games», ο Σέρβος δεν είχε απάντηση και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με τον Τσιτσιπά να τελειώνει εύκολα το 3ο σετ με 6-2.

Την Κυριακή (22/4) απέναντι στον Κάσπερ Ρούουντ, ο 25χρονος Έλληνας πρωταθλητής θα επιδιώξει να κατακτήσει τον τίτλο στην πρωτεύουσα της Καταλονίας και να κάνει το 2Χ2 απέναντι στο Νορβηγό, τον οποίο νίκησε πρόσφατα και στον τελικό του Μόντε Κάρλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ