Σίνερ: «Θα παίξω στο Ρολάν Γκαρός μόνο αν είμαι 100% έτοιμος»

Σίνερ: «Θα παίξω στο Ρολάν Γκαρός μόνο αν είμαι 100% έτοιμος»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί στο Ρολάν Γκαρός άφησε ο Γιανίκ Σίνερ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί στο Ρολάν Γκαρός άφησε ο Γιανίκ Σίνερ, καθώς ο Ιταλός τενίστας, ο οποίος είναι Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, δήλωσε πως θα αγωνιστεί στο φημισμένο τουρνουά γκραν σλαμ μόνο αν αναρρώσει πλήρως από το πρόβλημα στο γοφό, το οποίο τον έθεσε «νοκ άουτ» από τα τουρνουά σε Μαδρίτη και Ρώμη. Ο 22χρονος υπέστη τον τραυματισμό στη Μαδρίτη, ενώ αποφάσισε να μη μετάσχει στο τουρνουά της ιταλικής πρωτεύουσας, το οποίο διεξάγεται το διάστημα 8-19 Μαΐου.

Ο Σίνερ, ο οποίος κατέκτησε τον Ιανουάριο τον «παρθενικό» γκραν σλαμ τίτλο του στο Australian Open, δήλωσε ότι ο τραυματισμός είναι πολύ πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις. «Στο Ρολάν Γκαρός θα παίξω μόνο αν είμαι 100% έτοιμος, αν υπάρχει κάποια αμφιβολία θα πρέπει να το δούμε» δήλωσε ο Ιταλός στους δημοσιογράφους και συνέχισε: «Κάποιοι τραυματισμοί μπορούν να προληφθούν, κάποιοι όχι. Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει σπουδαία δουλειά, πέρυσι έπαιξα μια ολόκληρη σεζόν χωρίς τραυματισμούς κι επίσης σε αυτή τη σεζόν ως τώρα».

Διαβάστε επίσης: Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)

Στη συνέχεια, ο Σίνερ υπογράμμισε ότι θα βάλει σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία του σε σχέση με το Ρολάν Γκαρός, το οποίο αρχίζει στις 26 Μαΐου. «Τώρα θα έχω μια περίοδο χωρίς να παίζω… πρέπει να δούμε πως θα δουλέψω από την επόμενη εβδομάδα και μετά. Η προετοιμασία για το Ρολάν Γκαρός ξεκάθαρα δεν θα είναι η βέλτιστη.

Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φτάσουμε εκεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να αγωνιστώ, αλλά το να μετέχεις σε ένα γκραν σλαμ χωρίς αγώνες στη Ρώμη δεν είναι εύκολο. Με τη μαγνητική είδαμε ότι κάτι δεν είναι 100% εντάξει. Όμως, τα έχουμε όλα υπό έλεγχο. Εάν δεν θεραπευθεί 100%, θα σταματήσω για ένα λίγο μεγαλύτερο διάστημα. Η φροντίδα του σώματος είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ