Ρολάν Γκαρός: «Καθαρή» νίκη και πρόκριση στον δεύτερο γύρο για τον Τσιτσιπά (3-0, vid)

Ρολάν Γκαρός: «Καθαρή» νίκη και πρόκριση στον δεύτερο γύρο για τον Τσιτσιπά (3-0, vid)

Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε με 3-0 σετ του Ούγγρου Μάρτον Φούκσοβιτς και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας το μεσημέρι της Δευτέρας (27/5) αντιμετώπισε τον Μάρτον Φούκσοβιτς και επικράτησε του Ούγγρου με 3-0 σετ (7-6 [7], 6-4, 6-1).

Ο συμπατριώτης μας δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ, όπου χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του φετινού Ρολάν Γκαρός. Στα άλλα δύο πέτυχε μπρέικ σε καθοριστικά σημεία και έφτασε σχετικά εύκολα στο 3-0.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε η διάθεση της κάρτας φιλάθλου του Ολυμπιακού για την σεζόν 2024-25

Στον δεύτερο γύρο ο 25χρονος τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ντάνιελ Αλτμάιερ από την Γερμανία, ο οποίος αργά χθες το βράδυ επικράτησε του Λάζλο Ντζέρε μετά από μια πολύ μεγάλη μάχη με 3-2 σετ (7-5, 6-4, 6-7 [6], 5-7, 7-6 [10-6]).

Κυριάρχησε και προκρίθηκε

Στο πρώτο σετ οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μάρτον Φούκσοβιτς πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ, με τους δύο τενίστες να κρατούν τα σερβίς τους (3-2, 5-4, 6-6) και να οδηγούνται στο τάι μπρέικ. Εκεί μετά από μία μεγάλη μάχη, ο συμπατριώτης έκανε το 9-7 και το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Στο δεύτερο σετ ο 25χρονος προηγήθηκε με μπρέικ 2-0, αλλά ο Ούγγρος απάντησε λίγο αργότερα και ισοφάρισε σε 3-3. Αυτό, όμως, δεν πτόησε τον συμπατριώτη μας, ο οποίος στο 9ο γκέιμ έσπασε ξανά το σερβίς του αντιπάλου του και έκανε το 5-4. Λίγο αργότερα έφτασε στο 6-4 και στο 2-0.

Στο τρίτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε του Μάρτον Φούσκοβιτς και με τρία μπρέικ έφτασε στο 6-1 και στην πρόκριση στον δεύτερο γύρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ