Ήττα-αποκλεισμός του Τζόκοβιτς στη Γενεύη

Ήττα-αποκλεισμός του Τζόκοβιτς στη Γενεύη

Ο Τζόκοβιτς, που έγινε 37 ετών την Τετάρτη (22/5) δεν έχει κερδίσει ακόμα έναν τίτλο σε μια σεζόν που δεν έχει φτάσει ούτε σε τελικό

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς φτάνει στο «Ρολάν Γκαρός»  μέσα σε αμφιβολίες. Το Νο. 1 του κόσμου έχασε  σημερα (25/5) στα ημιτελικά του «Geneva Open» 250 από τον Τόμας Μάχατς με 6-4, 0-6 και 6-1, μετά από 2 ώρες και 6 λεπτά.
Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που κέρδισε σετ χωρίς να χάσει game και χάνει το παιχνίδι. Η πρώτη ήταν με τον Σαμ Κουέρι, στο Paris-Bercy 2012.

Ο Τζόκοβιτς, που έγινε 37 ετών την Τετάρτη (22/5) δεν έχει κερδίσει ακόμα έναν τίτλο σε μια σεζόν που δεν έχει φτάσει ούτε σε τελικό.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 87-76: Πήρε ό,τι άξιζε

Να σημειωθεί ότι στο τέλος του πρώτου σετ με τον  Μάχατς, έπρεπε να ζητήσει την παρουσία του γιατρού του τουρνουά της Γενεύης στο γήπεδο.

Την Τρίτη, στον πρώτο γύρο του «Ρολάν Γκαρός», τον περιμένει ο Γάλλος Πιε Ουγκ Εμπέρ. Την τελευταία του νίκη την πέτυχε στους τελικούς του ATP στο Τορίνο, τον Νοέμβριο του 2023.

Ο Τζόκοβιτς θα…παραχωρήσει την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη ATP στον Γιάννικ Σίνερ εάν δεν φτάσει στον τελικό του «Ρολάν Γκαρός», καθώς δεν μπορεί να κερδίσει βαθμούς ως νικητής  του τελευταίου τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ