Ναδάλ: «Μου φαίνεται δύσκολο να πάω στο Wimbledon»

Ναδάλ: «Μου φαίνεται δύσκολο να πάω στο Wimbledon»

Μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον πρώτο γύρο του Roland Garros, ο Ράφα Ναδάλ μίλησε για ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Wimbledon.

Ο Ράφα Ναδάλ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του Roland Garros, με 6-3, 7-6(5), 6-3, σε αγώνα που διεξήχθη με κλειστή οροφή.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Ισπανός τενίστας αποκάλυψε πως δύσκολα θα βρεθεί στο Wimbledon και θα προετοιμαστεί ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Διαβάστε επίσης: Χορεύουν οι φήμες στη Euroleague: «Καλάθης στη Μονακό», «Ντόρσει για Ολυμπιακό», «Τζόουνς η Φενέρ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μου φαίνεται δύσκολο να πάω στο Wimbledon. Δεν νομίζω ότι είναι έξυπνο να κάνω μια μετάβαση από το χώμα στο χορτάρι, όταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι στο χώμα. Ελπίζω να επιστρέψω σε αυτό το γήπεδο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτό με παρακινεί και ελπίζω να είμαι καλά προετοιμασμένος. Μετά πρέπει να δω πώς νιώθω όσον αφορά τα κίνητρα, τη σωματική ικανότητα και το επίπεδο τένις, για να δω αν έχει νόημα να συνέχισε να παίζω.

Θέλω να πω ευχαριστώ, η ενέργεια που ένιωσα ήταν απίστευτη. Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία φορά που θα είμαι εδώ. Δεν μπορώ να το πω εκατό τοις εκατό, αλλά αν είναι η τελευταία φορά την απόλαυσα. Οι άνθρωποι ήταν απίστευτοι και είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια την αγάπη που ένιωσα. Μου αρέσει ο αθλητισμός, η προπόνηση, να παίζω τένις. Μου αρέσει να ταξιδεύω με την οικογένειά μου και απολαμβάνω αυτές τις στιγμές που δεν θα επιστρέψουν. Θέλω να συνεχίσω παρόλο που δεν ξέρω μέχρι πότε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ