Κέσλερ – Σάκκαρη 0-2: «Αέρας» η Μαρία, στον 2ο γύρο του Wimbledon

Κέσλερ – Σάκκαρη 0-2: «Αέρας» η Μαρία, στον 2ο γύρο του Wimbledon

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της ΜακΚάρτνεϊ Κέσλερ και πέρασε στον 2ο γύρο του Wimbledon

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε πολύ εύκολα το εμπόδιο της ΜακΚάρτνεϊ Κέσλερ, επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-1) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Η Ελληνίδα τενίστρια πλέον περιμένει στη φάση των «64» τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Αράτσκα Ρους (Νο.56) και τη Γουέ Γουάν (Νο.39).

Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι η Σάκκαρη, δυσκολεύτηκε αρκετά και μάλιστα δέχθηκε break στο 5ο game, με συνέπεια να βρεθεί πίσω στο σκορ με 3-2. Πήρε, όμως, άμεσα πίσω το break και στη συνέχεια κυριάρχησε απόλυτα, μην αφήνοντας περιθώρια στην προερχόμενη από τα προκριματικά αντίπαλό της (Νο.119) να αντιδράσει.

Η Σάκκαρη πήρε τέσσερα συνεχόμενα game και κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-3, ενώ «έσπασε» το σερβίς της Αμερικανίδας με το ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Η Κέσλερ «απάντησε» προσωρινά με το δεύτερο break της στο ματς (1-1) και στο επόμενο game προηγήθηκε 40-0, όμως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με πέντε διαδοχικούς πόντους πήρε ξανά το «πάνω χέρι» και δεν απειλήθηκε καθόλου στο υπόλοιπο του αγώνα, φτάνοντας στο 6-1 και την πρόκριση.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ