«Μετά τον τελικό ο Κάρλος Ράμος παρέμενε κλεισμένος στο δωμάτιό του»

«Μετά τον τελικό ο Κάρλος Ράμος παρέμενε κλεισμένος στο δωμάτιό του»

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος και επί σειρά ετών φίλος του διαιτητή του τελικού του US Open, Μιγκέλ Σεάμπρα, αποκάλυψε όσα του εκμυστηρεύθηκε ο Κάρλος Ράμος, μετά το επεισόδιο με τη Σερένα Γουίλιαμς.

Ο τελικός του US Open ανάμεσα στη Σερένα Γουίλιαμς και την Ναόμι Οσάκα στιγματίστηκε από την τραγική διαιτησία του Κάρλος Ράμος, με τις αποφάσεις του Πορτογάλου να προκαλούν την οργή της 36χρονης Αμερικανίδας τενίστριας, αλλά της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Ο Ιβηρας Chair Umpire, που έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής και έκλεψε τη δόξα της Γιαπωνέζας, μιλώντας στον επί σειρά ετών φίλο του και δημοσιογράφο, Μιγκέλ Σεάμπρα, αποκάλυψε ότι την επόμενη μέρα του τελικού δεν βγήκε από το ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, για να μην προκαλέσει και να μην γίνει στόχος των εξαγριωμένων οπαδών της Σερένα Γουίλιαμς!

«Την Κυριακή, την επόμενη ημέρα μετά το περιστατικό, παρέμεινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείο του. Απέφυγε να περπατήσει στους δρόμους της Νέας Υόρκης για να μην προκαλέσει. Λίγες ώρες αργότερα ταξίδεψε στο Ζάγκρεμπ, όπου θα διαιτητεύσει αγώνες του Davis Cup», έγραψε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος δημοσιογράφος. Ο Κάρλος Ράμος από την πλευρά του, έχοντας πλέον «προσγειωθεί» στην Κροατία, δήλωσε: «Ελαβα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από την οικογένειά μου, τους συναδέλφους μου, αλλά και από πολλούς τενίστες. Είμαι καλά, δεδομένων των συνθηκών. Είναι λεπτή η κατάσταση, αλλά δεν υπάρχει a la carte διαιτησία. Μην ανησυχείτε για εμένα».

Η παγκόσμια ομοσπονδία, που ουσιαστικά είναι ο εργοδότης των διαιτητών, στηρίζει απόλυτα τον Πορτογάλο, σε αντίθεση με την USTA και την WTA, που έχουν πάρει το μέρος της Σερένα. Η κόντρα της Αμερικανίδας με τον Κάρλος Ράμος συνεχίζεται, με την τενιστική κοινότητα να είναι διχασμένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ