Μητσοτάκης, Σορτς και Χουάντσο παρακολούθησαν δίπλα-δίπλα το παιχνίδι του Τζόκοβιτς – Παρών και ο Αταμάν (pics)

Μητσοτάκης, Σορτς και Χουάντσο παρακολούθησαν δίπλα-δίπλα το παιχνίδι του Τζόκοβιτς – Παρών και ο Αταμάν (pics)

Ο Τζόκοβιτς ήταν κυριαρχικός απέναντι στον Χάνφμαν τον οποίο νίκησε με 2-0 και πέρασε στον τελικό του Hellenic Championship. Το ματς παρακολούθησαν από κοντά οι Χουάντσο, Σορτς, ενώ εκεί ήταν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

O Tζόκοβιτς συνεχίζει την κυριαρχική του πορεία στο Hellenic Championship.

O Σέρβος αστέρας του τένις επιβλήθηκε 2-0 του Χάνφμαν στο κορτ του ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στον τελικό του ελληνικού τουρνουά.

Διαβάστε επίσης: Αντετοκούνμπο: «Θέλω να παίξω 20 χρόνια στο ΝΒΑ, αν όχι τότε στη Euroleague»

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την προσπάθεια του Νόλε από κοντά, ενώ παρόντες ήταν και αθλητές, αλλά και πολιτικοί του τόπου.

Μάλιστα, στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν οι Τι Τζέι Σορτς και Χουάνταο Ερνανγκόμεθ, οι οποίοι κάθισαν και δίπλα στον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το event.

«Παρών» ήταν και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, με τη συνοδεία της συζύγου του. Υπενθυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες στο ΟΑΚΑ είχαν βρεθεί και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με τον Μουστάφα Φαλ, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Τζόκοβιτς.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ