Στα ημιτελικά του Σανγκάι Masters Φέντερερ και Τζόκοβιτς

Στα ημιτελικά του Σανγκάι Masters Φέντερερ και Τζόκοβιτς

Με νίκες προχώρησαν στη φάση των προημιτελικών του κινεζικού τουρνουά οι δύο μεγάλοι τενίστες

Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του τελικού του Σανγκάι Masters βρίσκεται ο Ρότζερ Φέντερερ (νο.2), καθώς επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 7-6 [7-4]) του Κέι Νισικόρ (νο.12) και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ελβετός τενίστας μπήκε δυναμικά στο πρώτο σετ και σημειώνοντας δύο μπρέικ προηγήθηκε με 4-1. Αν και ο Ιάπωνας έκανε μια μικρή αντεπίθεση και έσπασε το σερβίς του Φέντερερ, το σετ κατέληξε με σκορ 6-4 στον θρύλο του τένις.

Στο δεύτερο ο Φέντερερ έκανε πάλι αμέσως μπρέικ στο σετ του αντιπάλου του και απέκτησε ένα μικρό πλεονέκτημα. Παρόλα αυτά ο Νισικόρι είχε απάντηση στο μπρέικ του αντιπάλου, καταφέρνοντας να περάσει μάλιστα μπροστά στα γκέιμς με 4-3. Ωστόσο ο Φέντερετ κατάφερε να στείλει το σετ στο τάι μπρέικ και εκεί να φτάσει στην κατάκτηση αυτού αλλά και του παιχνιδιού, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Ιάπωνα τενίστα.

Νωρίτερα Τζόκοβιτς (νο.3), Ζβέρεφ (νο.5) και Τσόριτς (νο.19) επικράτησαν των αντιπάλων τους και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, με τον Νόλε να βρίσκει μπροστά του τον Γερμανό τενίστα, ενώ ο Φέντερερ θα αναμετρηθεί με τον Τσόριτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ