Εγινε… μποξέρ ο Τσιτσιπάς! (vid)

Εγινε… μποξέρ ο Τσιτσιπάς! (vid)

Ο Ελληνας τενίστας άφησε για λίγο τη ρακέτα του και φόρεσε τα γάντια του μποξ – Δείτε το βίντεο με την προπόνηση του 20χρονου στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου.

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ξεκίνησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον 20χρονο τενίστα να προπονείται στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου στην Γαλλική Ριβιέρα. Οι προπονήσεις του Ελληνα πρωταθλητή εκτός από τένις περιλαμβάνουν και μποξ, με το Νο. 15 στην παγκόσμια κατάταξη να αφήνει για λίγο τη ρακέτα του και φοράει γάντια, δοκιμάζοντας τις ικανότητές του στην πυγμαχία.

Μην ξαφνιαστείτε, ο «Τσιτσιφάστ» δεν παράτησε το τένις, απλά το μποξ είναι από τις καλύτερες cardio προπονήσεις και θα τον βοηθήσει πολύ στον τομέα της φυσικής κατάστασης ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο συμπατριώτης μας δουλεύει πολύ σκληρά σε μία από τις καλύτερες ακαδημίες τένις, προκειμένου να βελτιωθεί και να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στα τουρνουά της νέας σεζόν. Αλλωστε, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, ο μεγάλος του στόχος είναι να βρεθεί στην πρώτη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ