Ο Τσιτσιπάς θα συμμετάσχει στο Estoril Open

Ο Τσιτσιπάς θα συμμετάσχει στο Estoril Open

Κανονικά θα δώσει το παρόν στην Πορτογαλία το 2019 ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να λάβει μέρος, τη νέα χρονιά, και στο πορτογαλικό τουρνουά, Estoril Open. Το Εστορίλ ήταν ένα από τα τουρνουά στα οποία έκανε καλή πορεία το 2018 ο Ελληνας πρωταθλητής, καθώς έφθασε έως τα ημιτελικά, στην πρώτη του επίσκεψη στο χωμάτινο τουρνουά της Πορτογαλίας, όπου ηττήθηκε από τον Πορτογάλο, Ζοάο Σόουσα.

Εως τώρα, για το 2019 έχει επιβεβαιωθεί η παρουσία του Τσιτσιπά στο Hopman Cup (29 Δεκεμβρίου – 5 Ιανουαρίου), στο Sydney International (7-13 Ιανουαρίου), στο Australian Open (14-27 Ιανουαρίου), στο Sofia Open (4-10 Φεβρουαρίου), στο Rotterdam Open (11-17 Ιανουαρίου), στο Indian Wells Masters (4-17 Μαρτίου), στο Miami Masters (18 Μαρτίου – 7 Απριλίου), στο Monte-Carlo Masters (15-21 Απριλίου) και στο Estoril Open (29 Απριλίου – 5 Μαΐου).

Θεωρείται σίγουρη η παρουσία του στα υπόλοιπα Masters και Grand Slam της χρονιάς, ενώ από τα υπόλοιπα τουρνουά, πιθανολογείται επίσης η συμμετοχή του στο Dubai Tennis Championships (25 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου) και στο Barcelona Open (22-28 Απριλίου) για το πρώτο μισό της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ