Hopman Cup: Κέρδισε και ισοφάρισε σε 1-1 η Σάκκαρη

Hopman Cup: Κέρδισε και ισοφάρισε σε 1-1 η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Μπελίντα Μπέντσιτς με 2-0 σετ και ισοφάρισε 1-1 το tie την Ελβετία για το Hopman Cup.

Το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με την Μπελίντα Μπέντσιτς μπορεί να ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, ωστόσο, η Ελληνίδα τενίστρια μόνο έτσι δεν το αντιμετώπισε.

Η 23χρονη τενίστρια παρουσιάστηκε σοβαρή και με μια εκπληκτική εμφάνιση επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-4), ισοφαρίζοντας σε 1-1 το tie με την Ελβετία. Η Σάκκαρη, η οποία ολοκλήρωσε τον αγώνα με 22 winners, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της και με μπρέικ σε καθοριστικά σημεία των σετ έφτασε σε μια ακόμα νίκη.

Η Ελληνίδα χρειάστηκε μόλις 74 λεπτά για να βγάλει νοκ-άουτ την Μπελίντα Μπένσιτς, με τη νίκη της Μαρίας, ωστόσο, να είναι χωρίς αντίκρισμα. Η νίκη του Φέντερερ επί του Τσιτσιπά έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα της ελληνικής ομάδας για πρόκριση στον τελικό, με την Ελβετία να σφραγίζει το εισιτήριό της για την επόμενη φάση του Hopman Cup.

Η Σάκκαρη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση έχοντας απολογισμό 2 νίκες και 1 ήττα. Συγκεκριμένα, ηττήθηκε από τη Σερένα Γουίλιαμς, ενώ κέρδισε τις Μπένσιτς και Μπουλτέρ. Το tie της Ελλάδας με την Ελβετία ολοκληρώνεται αυτή την ώρα με το μεικτό διπλό ανάμεσα στους Τσιτσιπά/Σάκκαρη και Φέντερερ/Μπένσιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ