Σίδνεϊ: Ρίχνεται στη μάχη ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Σίδνεϊ: Ρίχνεται στη μάχη ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Ελληνας τενίστας το πρωί της Τετάρτης θα αντιμετωπίσει τον Γκουίντο Αντρεότζι με στόχο την πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Την πρόκρισή του στον τρίτο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Σίδνεϊ θα διεκδικήσει το πρωί της Τετάρτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος πέρασε bye στον δεύτερο γύρο, στις 08:00 θα αντιμετωπίσει τον Αργεντίνο Γκουίντο Αντρεότζι. Ο 20χρονος, Νο. 15 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο.1 στο ταμπλό, είναι το φαβορί για τη νίκη, ωστόσο, το έργο του δεν θα είναι εύκολο.

Ο Λατινοαμερικάνος μπορεί να βρίσκεται στο Νο. 80, όμως, στον πρώτο γύρο απέναντι στον Μάθιου Εμπντεν απέδειξε ότι μπορεί να παίξει τένις πολύ υψηλού επιπέδου. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που οι δύο τενίστες θα βρεθούν αντιμέτωποι, μετά τη μάχη τους το 2017 στη Γένοβα.

Στο τουρνουά που είχε διεξαχθεί στη γειτονική χώρα, ο Στέφανος είχε «καθαρίσει» εύκολα τον αντίπαλό του με 2-0 σετ (6-3, 6-4). Στον επόμενο γύρο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον πολύπειρο Ιταλό, Αντρέας Σέπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ