Φέντερερ: «Δεν ήταν άτυχος ο Μάρεϊ, με έχει συγκλονίσει ότι αποσύρεται»

Φέντερερ: «Δεν ήταν άτυχος ο Μάρεϊ, με έχει συγκλονίσει ότι αποσύρεται»

Ο Ρότζερ Φέντερερ σχολίασε την απόφαση του Άντι Μάρεϊ να σταματήσει το τένις και ξεκαθάρισε πως δεν ήταν άτυχος και ότι το άκουσμα της είδησης τον συγκλόνισε.

Ο Άντι Μάρεϊ αποφάσισε να σταματήσει το τένις σε ηλικία μόλις 31 χρονών λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον γοφό και δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί οπως θα ήθελε.

Ο Ρότζερ Φέντερερ σε δηλώσεις του για τον Βρετανό, είχε μόνο καλά λόγια να πει και διαφώνησε με όσους υποστηρίζουν ότι ήταν άτυχος ο Βρετανός στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το άκουσμα της είδησης με συγκλόνισε. Φυσικά, το ήξερα ότι ταλαιπωρούνταν με το γοφό του αρκετό καιρό τώρα. Πάντα θέλεις, όταν κάποιος αποσύρεται, να είναι με τους δικούς του όρους και να φεύγει χαρούμενος. Αυτό δεν συνέβη στην περίπτωση του Άντι γιατί την απόφαση την πήρε το σώμα του όχι αυτός».

Στη συνέχεια έσπευσε όμως να διαφωνήσει με όσους λένε ότι ο Μάρεϊ ήταν άτυχος στην καριέρα του: «Παρόλα αυτά, δεν συμμερίζομαι την άποψη που άκουσα πολύ τις τελευταίες ώρες ότι ήταν άτυχος στην καριέρα του. Κέρδισε το Wimbledon, κέρδισε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και έφτασε στο Νο1 του κόσμου. Σε σχέση με το Αυστραλιανό Όπεν, ναι, είναι σκληρό ότι έπαιξε πέντε τελικούς και δεν κέρδισε ποτέ. Αλλά, ίσως γι’αυτό το κοινό τον αγαπάει ακόμα περισσότερο!»

Έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει εκεί που είναι και ό,τι κέρδισε το άξιζε πέρα για πέρα. Απίστευτη δουλειά στην προπόνηση και μεγάλο ταλέντο, αυτό είναι ο Μάρεϊ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ