Τεράστιος Τσιτσιπάς στους «32» του Αυστραλιανού Open (vid & pic)

Τεράστιος Τσιτσιπάς στους «32» του Αυστραλιανού Open (vid & pic)

O Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 σετ κόντρα στον Σέρβο Βίκτορ Τροΐτσκι και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Αυστραλιανού Open με τον κόσμο να δίνει «φτερά» στον Έλληνα πρωταθλητή.

Kαι πως να χάσει με τέτοιο λαό! Μπορεί η έκφραση να παραπέμπει περισσότερο σε ποδοσφαιρική ομάδα αλλά περιγράφει απόλυτα αυτό που συνέβη απόψε με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον αγώνα του κόντρα στον Σέρβο Βίκτορ Τροΐτσκι για το Αυστραλιανό Open. Ο Έλληνας τενίστας με την εκπληκτική συμπαράσταση των Ελλήνων που βρέθηκαν στο πλευρό του πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 σετ (6-3, 2-6, 6-2, 7-5) και προκρίθηκε στους «32» της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασβίλι, Νο.19 του ταμπλό.

Ο Τσιτσιπάς ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και μόνο στο δεύτερο σετ άφησε το περιθώριο στον αντίπαλό του να πιστέψει πως θα μπορούσε να τον κερδίσει. Ο Τροΐτσκι στο σετ αυτό έκανε άνετα το 1-1, όμως στην συνέχεια και πάλι ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν καλύτερος και πήρε τη νίκη.

O Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του στον 3ο γύρο ενός Grand Slam, μετά από το περσινό Wimbledon, όπου είχε φτάσει στον 4ο γύρο.

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1085346514296360960

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ