Τσιτσιπάς: «Θρύλος του παγκοσμίου τένις ο Φέντερερ»

Τσιτσιπάς: «Θρύλος του παγκοσμίου τένις ο Φέντερερ»

Ο Ελληνας τενίστας υποκλίθηκε στον Ελβετό «μαέστρο», τον οποίο θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Κυριακής για τους «16» του Αυστραλιανού Οπεν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 3-1 σετ τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι και προκρίθηκε στους «16» του Αυστραλιανού Οπεν, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ελληνας τενίστας μάλιστα θα παίξει απέναντι στον «μαέστρο» για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς οι δύο του είχαν κοντραριστεί και στα παιχνίδια της Ελλάδας με την Ελβετία για το Hopman Cup. Εκεί ο Στέφανος είχε ηττηθεί με 2-0 σετ από τον Φέντερερ και τα ξημερώματα της Κυριακής θα ψάξει για μια ιστορική νίκη απέναντι στον σπουδαίο Ρότζερ.

Ο 20χρονος τενίστας στις δηλώσεις του ενόψει της μεγάλης μάχης με τον 37χρονο, υποκλίθηκε στον αντίπαλό του, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν θρύλο του παγκοσμίου τένις!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έμαθα πολλά από τον τελευταίο μου αγώνα μαζί του. Ξέρω το παιχνίδι του λίγο καλύτερα τώρα. Σερβίρει πολύ καλά, οπότε πρέπει να εκμεταλλευτώ όσο περισσότερο γίνεται τις επιστροφές μου. Είμαι σίγουρος πως θα σερβίρει καλά και θα πρέπει να είμαι επιθετικός και να τον πιέσω στις επιστροφές μου. Είναι ένας θρύλος του αθλήματός μας. Θα είναι εκπληκτικό που θα τον αντιμετωπίσω σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου, τη Rod Laver Arena. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ