Aκάθεκτη η Σερένα, δύσκολες νίκες για Οσάκα και Σβιτολίνα (vid)

Aκάθεκτη η Σερένα, δύσκολες νίκες για Οσάκα και Σβιτολίνα (vid)

H Σερένα Γουίλιαμς έκανε επίδειξη δύναμης (6-2, 6-1) κόντρα στην Νταγιάνα Γιαστρέμσκα και προκρίθηκε στους «16» του Australian Open ενώ με νίκες συνέχισαν και οι Οσάκα και Σβιτολίνα.

Η Σερένα Γουίλιαμς ήταν σαρωτική και σε 67 λεπτά επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-1) της Νταγιάνα Γιαστρέμσκα και προκρίθηκε στους «16» του Australian Open. Στα highlights της αναμέτρησής τους η προσπάθεια της Σερένα να παρηγορήσει την 18χρονη αντίπαλό της που ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος του αγώνα.

https://twitter.com/TennisChannel/status/1086485813276209154

Η Σερένα θα έχει δύσκολο έργο στον επόμενο γύρο καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην αδερφή της Βίνους και τη Σιμόνα Χάλεπ!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είναι στον τέταρτο γύρο του Australian Open η Ναόμι Οσάκα, η οποία κέρδισε την Σου Γουάι Ισιέ με 5-7, 6-4, 6-1. Η πρωταθλήτρια του US Open βρέθηκε πίσω με 5-7 και 1-4 στα μέσα του δεύτερου σετ αλλά κατάφερε να κερδίσει τα 11 από τα 12 τελευταία games της αναμέτρησης και να πραγματοποιήσει μια επική ανατροπή!

Επόμενη αντίπαλος για την Οσάκα θα είναι η Σεβαστόβα, που απέκλεισε την Γουάνγκ με 6-3, 6-3.

Δύσκολο έργο είχε και η Ελίνα Σβιτολίνα η οποία κέρδισε την Σουάι Ζανγκ με 4-6, 6-4, 7-5, έπειτα από 3 ώρες μάχης. Η 24χρονη Ουκρανή θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια την Μάντισον Κέις που επιβλήθηκε της Ελίς Μερτενς 6-3, 6-2.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ