Σπουδαία πρόκριση για την Μπάρτι, απέκλεισε την Σαράποβα (vid)

Σπουδαία πρόκριση για την Μπάρτι, απέκλεισε την Σαράποβα (vid)

Σπουδαία νίκη πήρε η Άσλεϊ Μπάρτι, καθώς επικράτησε της Μαρία Σαράποβα με 2-1 σετ, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους «8» του Australian Open, εκεί που θα συναντήσει την Πέτρα Κβίτοβα.

Μετά από την νίκη-πρόκριση κόντρα στην Μαρία Σάκκαρη, η Άσλεϊ Μπάρτι πέτυχε τεράστια νίκη επί της Μαρία Σαράποβα με 2-1 σετ (4-6, 6-1, 6-4) στη φάση των «16» του Australian Open.

Μπορεί η κάτοχος πέντε Grand Slam τίτλων (Νο.30) να πήρε το πρώτο σετ αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στη συνέχεια βγήκε εντελώς εκτός ρυθμού και η Μπάρτι πήρε εννέα γκέιμ στη σειρά. Έτσι έφερε το ματς στα ίσα και προηγήθηκε με 4-0 στο τρίτο σετ.

Ωστόσο, η Σεράποβα κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, αλλά η Μπάρτι φάνηκε πιο ψύχραιμη στην τελική ευθεία του αγώνα και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη που την φέρνει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το επόμενο εμπόδιο της Μπάρτι είναι ακόμα πιο υψηλό, αφού θα βρει μπροστά της την Πέτρα Κβίτοβα, που είναι φορμαρισμένη και επικράτησε με 2-0 σετ την Αμάντα Ανισίμοβα. Μάλιστα, η Τσέχα αυτήν την στιγμή θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Australian Open, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει χάσει κάποιο σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ