Φέντερερ: «Ο Στέφανος θα είναι ψηλά για πολύ καιρό»

Φέντερερ: «Ο Στέφανος θα είναι ψηλά για πολύ καιρό»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Ρότζερ Φέντερερ, τονίζοντας ότι ο Έλληνας πρωταθλητής θα βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο για πολύ καιρό ακόμα.

Στο γεγονός ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρίσκεται ψηλά για πολύ καιρό ακόμα στάθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα πρωταθλητή στην συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του ματς.

«Έχασα από έναν καλύτερο παίκτη, που έπαιζε καλύτερα σήμερα. Έμεινε εκεί, έδωσε στον εαυτό τις ευκαιρίες κάποια στιγμή, έμεινε ήρεμος. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά για τους μικρότερους σε ηλικία τενίστες. Μπράβο του που το κατάφερε». ήταν αυτά που ανέφερε αρχικά ο Ελβετός.

Στην συνέχεια ο 37χρονος τενίστας έπλεξε τα εγκώμια του Στέφανου, τονίζοντας: «Eχει backhand με το ένα χέρι, ενώ κι εγώ είχα παλιότερα μακριά μαλλιά.Έχει περισσότερο continental grip από τους παίκτες της τωρινής εποχής. Και αυτό πάει περισσότερο προς εμένα, παρά προς τον Ράφα, ας πούμε.

Έχει κάνει κααλή δουλειά εδώ και 1,5 χρόνο. Και πριν από αυτό, σίγουρα. Όμως, το να νικάς τον Τζόκοβιτς στο Τορόντο, αλλά και τους Ζβέρεφ, Άντερσον, εμένα εδώ, αυτό χρειάζεσαι για να πας στο επόμενο επίπεδο. Είναι πολύ ωραίο για αυτόν. Σίγουρα τον βλέπω να είναι ψηλά για πολύ καιρό. Ήταν μια εξαιρετική βραδιά για αυτόν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ