Ένα βήμα από τη 10άδα της ATP ο Τσιτσιπάς! (pic)

Ένα βήμα από τη 10άδα της ATP ο Τσιτσιπάς! (pic)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβηκε στη 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης κι αν περάσει στον μεγάλο τελικό τοθ Αυστραλιανού Όπεν θα μπει για πρώτη φορά στην κορυφαία 10αδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να γράψει ιστορία ακόμη μια φορά, καθώς απέκλεισε τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ με 3-1 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν.

Ο Έλληνας τενίστας πέρα από τη δόξα και τα χρήματα που θα πάρει με την ξέφρενη πορεία που πραγματοποιεί στη διοργάνωση, έχει αναρριχηθεί και στην παγκόσμια κατάταξη της ATP και πιθανότατα να ανέβει ακόμα ψηλότερα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που μπήκε στη διοργάνωση ευρισκόμενος στη 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ανέβηκε στη 12η θέση, ενώ έχει τη δυνατότητα τη Δευτέρα (28/1) να μπει στην κορυφαία 10άδα!

Συγκεκριμένα ο «Τσιτσιφάστ» βρίσκεται ένα βήμα από την ένατη θέση, διότι του αρκεί μόνο η νίκη στα ημιτελικά και η πρόκριση στον τελικό για να φτάσει στη ψηλότερη θέση που έχει βρεθεί ποτέ, ενώ σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο στη Μελβούρνη, θα ανέβει σην 8η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Δείτε την κατάταξη της ATP:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ