Τσιτσιπάς: «Μπορώ να κερδίσω τον Ναδάλ και τον Τζόκοβιτς»

Τσιτσιπάς: «Μπορώ να κερδίσω τον Ναδάλ και τον Τζόκοβιτς»

Ο Έλληνας πρωταθλητής έδειξε πως έχει αυτοπεποίθηση, τονίζοντας ότι μπορεί να κερδίσει τον Ναδάλ και τον Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εντυπωσιάζει με την πορεία του στο Αυστραλιανό Open  και ο Έλληνας πρωταθλητής προετοιμάζεται για τον επόμενο μεγάλο αγώνα, εκεί που θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του Grand Slam. Ο Τσιτσιπάς εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια και γεμάτος αυτοπεποίθηση, υποστηρίζοντας πως είναι σε θέση να κερδίσει τον Ναδάλ ή τον Τζόκοβιτς αν συναντηθούν οι «δρόμοι» τους.

«Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και νομίζω ότι μπορώ να νικήσω» ήταν η απάντηση του Τσιτσιπά σε ερώτηση αν θεωρεί πως έχει τις δυνατότητες να κερδίσει τον Ναδάλ ή τον Τζόικοβιτς και ο Έλληνας πρωταθλητής συνέχισε λέγοντας.

«Πείσμωσα πολύ την τελευταία φορά που έχασα από τον Ναδάλ. Είπα στον εαυτό μου ότι έχω την ευκαιρία να τα πάνω καλύτερα την επόμενη φορά. Επίσης είπα ότι μπορώ να τον κερδίσω γιατί τώρα ξέρω πώς παίζει. Δεν ήθελα να το πω αυτό, αλλά νιώθω ότι μπορώ να το κάνω. Ξέρω πολύ καλύτερα τις τακτικές που χρησιμοποιεί και θα είναι μεγάλη χαρά να βγω έξω στο γήπεδο, να παίξω καλό τένις και να φύγω με τη νίκη. Το θέλω πάρα πολύ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που παίζω τένις. Απολαμβάνω την ώρα που είμαι στο κορτ και αυτό με βοηθά να φέρνω καλά αποτελέσματα. Αν συνεχίσω έτσι και ευχαριστιέμαι την ώρα που είμαι στο κορτ, μπορώ να τα πάω ακόμη καλύτερα. Έχω πίστη πως μπορώ να πάω ψηλότερα. Νιώθω μεγαλύτερη σιγουριά στις αποφάσεις μου. Αισθάνομαι σαν νέος Στέφανος. Ότι γίνεται τώρα δεν είναι τυχαίο. Νιώθω ότι βελτιώνομαι σε κάθε αγώνα και αυτοί οι αγώνες με βοηθούν να αντιληφθώ το επίπεδο στο οποίο βρίσκομαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ