Υπόκλιση Ναδάλ: «Ο Τσιτσιπάς είναι φανταστικός, ένας από τους καλύτερους για χρόνια»

Υπόκλιση Ναδάλ: «Ο Τσιτσιπάς είναι φανταστικός, ένας από τους καλύτερους για χρόνια»

Ο Ράφα Ναδάλ αποθέωσε τις ικανότητες και το ταλέντο του Στέφανου Τσιτσιπά, αντίπαλό του στον έναν εκ των δύο ημιτελικών του Αυστραλιανού Οπεν!

Ο μεγάλος Ράφαν Ναδάλ θα βρεθεί στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά το βράδυ της Πέμπτης, στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Οπεν. Ο θρυλικός Ισπανός, μετά τη νίκη του επί του 21χρονου Αμερικανού Φράνσις Τιαφό, ρωτήθηκε από τον Τζον ΜάκΕνρο για τη μάχη του με τον Ελληνα τενίστα και δεν έκανε εκπτώσεις στις φιλοφρονήσεις!

Συγκεκριμένα, ανέφερε για τον Τσιτσιπά: «Είναι ένας παίκτης που τον τελευταίο χρόνο βελτιώνεται κάθε μήνα. Κατάκτησε ένα τουρνουά, έπαιξε στον τελικό του OPEN 500 στη Βαρκελώνη, στο Τορόντο και τώρα είναι εδώ, στον ημιτελικό. Είναι ικανός να νικήσει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, το έχει ήδη κάνει. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Είναι φανταστικός, είναι απίστευτος σήμερα, αλλά θα έχει την ευκαιρία να είναι ένας από τους καλύτερους για πολύ καιρό».

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1087686900142563328

Σχετικά με την επιστροφή του σε ημιτελικό Γκραν Σλαμ, ο Ναδάλ δήλωσε συγκινημένος: «Είναι πολύ συγκινητικό για εμένα να είμαι πάλι σε ημιτελικό. Στη Μελβούρνη είχα πάντα κάποια προβλήματα στη διάρκεια της καριέρας μου, αλλά μετά από τόσο καιρό που έχω να παίξω, το να γυρίζω σε ημιτελικό εδώ, σημαίνει τα πάντα για εμένα. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τη στήριξη. Το να παίζω σε αυτό το γήπεδο είναι πάντα πολύ ξεχωριστό και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που νίκησα σήμερα»

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1087684859693318144

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με τον Τιαφό, ο Ναδάλ εξήρε και πάλι τα προσόντα του Στέφανου, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αυτοί οι παίκτες βελτιώνονται συνεχώς. Έχει αυτοπεποίθηση, κέρδισε πολλά μεγάλα παιχνίδια. Θα είναι δύσκολο ματς, Για μένα είναι πάντα το ίδιο: όταν είσαι στα ημιτελικά Grand Slam δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Ο Στέφανος είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Για να παίξω στον τελικό θα πρέπει να κάνω το καλύτερο παιχνίδι μου».

Για το εάν δείε τη μάχη Τσιτσιπά-Φέντερερ: «Είδα μόνο το πρώτο σετ. Ήταν υψηλής ποιότητας, ενώ το τάι μπρέικ ήταν συναρπαστικό. Μετά δεν το είδα, αλλά τον είδα σήμερα, τον είδα και κόντρα στον Μπασιλασβίλι. Είναι χαρισματικός παίκτης. Καλά χτυπήματα και από τις δύο πλευρές, καλό σερβίς. Θα είναι μια πρόκληση για εμένα. Ελπίζω να είμαι έτοιμος, νομίζω ότι παίζω καλά.

Νομίζω ότι ο Ρότζερ ήταν άτυχος στο δεύτερο σετ. Έβλεπα το live score. Πολλά μπρέικ πόιντ σε σημεία-κλειδί και αν εκμεταλλευόταν κάποιο από αυτά, μπορεί να υπήρχε μεγάλη διαφορά στο σκορ. Όποτε χάνει ο Φέντερερ θεωρείται έκπληξη. Ξέρουμε, όμως, ότι ο Στέφανος είναι από τους παίκτες που μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε. Ήταν έκπληξη, αλλά όχι και τόσο μεγάλη. Ξέρω ότι ο Στέφανος μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ