Ζαννιάς: «Ο Στέφανος και η Μαρία έβαλαν το τένις σε όλα τα σπίτια της χώρας μας»

Ζαννιάς: «Ο Στέφανος και η Μαρία έβαλαν το τένις σε όλα τα σπίτια της χώρας μας»

Ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας αντισφαίρισης μίλησε για τις σπουδαίες επιτυχίες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη.

Τα δικά του συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά, έστειλε ο Σπύρος Ζαννιάς. Ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας αντισφαίρισης, σε δήλωσή του τόνισε:

«Εκ μέρους ολόκληρης της οικογένειας του ελληνικού τένις εκφράζω συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και στην Μαρία Σάκκαρη. Ο Στέφανος και η Μαρία έβαλαν το τένις σε όλα τα σπίτια της χώρας μας. Οι επιτυχίες τους μας έκαναν υπερήφανους στο Αυστραλιανό Όπεν. Θα τους παρακολουθήσουμε στους αγώνες τους με τις Εθνικές ομάδες σε Davis Cup & FED CUP και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο.

Έρχονται κι άλλα παιδιά σε συνέχεια των δύο Πρωταθλητών μας. Η Πολιτεία, ο υφυπουργός κ. Γιώργος Βασιλειάδης, η Ε.Φ.Ο.Α. στήριξαν με όποιο τρόπο μπορούσαν τα κατορθώματά τους και θα συνεχίσουν με αξιοπρέπεια να στηρίζουν τους επαγγελματίες Πρωταθλητές μας στο δρόμο για το Τόκυο. Οι νίκες ανήκουν στους ίδιους και στις οικογένειές τους.

H σημαία τους χρειάζεται μια φορά το χρόνο, στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και μια φορά στα τέσσερα χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες όπου θα γίνονται. Η δόξα δική τους και στην Ελλάδα μας. Ευχαριστώ τη μεγάλη αθλήτρια Αγγελική Κανελλοπούλου για τις δηλώσεις της και την καθαρή στάση της στη κρίση που βιώνει η χώρα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ