Ρεν: Αποκλείστηκε στα προημιτελικά ο Παγδατής

Ρεν: Αποκλείστηκε στα προημιτελικά ο Παγδατής

Ο Κύπριος τενίστας γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ από τον Αντουάν Χόανγκ και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Challenger που διεξάγεται στη Ρεν.

Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Μάρκου Παγδατή στο Challenger που διεξάγεται στη Ρεν της Γαλλίας. Ο Κύπριος τενίστας τα έδωσε όλα απέναντι στον Αντουάν Χόανγκ και παρότι κατέκτησε το πρώτο σετ, δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Ο Γάλλος έκανε την ολική ανατροπή και με 2-1 σετ (2-6, 7-6 [5], 6-4) πήρε το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης. Ο Μάρκος, Νο. 122 πλέον στην παγκόσμια κατάταξη, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με μπρέικ σε καθοριστικό σημείο πήρε το πρώτο σετ με 6-2.

Το δεύτερο κρίθηκε στο τάι μπρέικ, όπου ο  Γάλλος αποδείχθηκε ψυχραιμότερος και με 7-5 ισοφάρισε σε 1-1. Στο τρίτο ο Παγδατής προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο Χοάνγκ ισοφάρισε σε 2-2 και λίγο αργότερα προηγήθηκε 5-4 με μπρέικ. Ο 23χρονος κράτησε το σερβίς του και χωρίς να χάσει ούτε έναν πόντο έφτασε στο 6-4, κατακτώντας τη νίκη με 2-1 μετά από 2 ώρες και 24 λεπτά.

Για την ιστορία, στον επόμενο γύρο ο Χοάνγκ θα αντιμετωπίσει τον επίσης Γάλλο, Κορεντίν Μουτέ, ο οποίος νίκησε με 2-0 σετ τον Κουεντίν Χάλις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ