Τσιτσιπάς: «Στόχος μου ο τίτλος στη Σόφια»

Τσιτσιπάς: «Στόχος μου ο τίτλος στη Σόφια»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε πως ο στόχος του στο Όπεν της Βουλγαρίας είναι να κατακτήσει τον τίτλο.

Τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ, Νο 51 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο 2ο γύρο του Open της Σόφιας. Ο Έλληνας σταρ είναι το Νο 2 του ταμπλό στο τουρνουά, με Νο 1 τον 22χρονο Ρώσο, Κάρεν Κατσάνοφ, Νο 11 στον κόσμο. Ο νεαρός πρωταθλητής δήλωσε αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το τουρνουά της Σόφιας:

«Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα πολλές ημέρες να ξεκουραστώ μετά από το Australian Open. Δεν έχω ανακάμψει στο 100%. Ξέρω όμως ότι θα παλέψω με θέληση και αποφασιστικότητα για να τα πάω καλά. Μου αρέσει να ξεκινάω χωρίς μεγάλες προσδοκίες» σημείωσε σχετικά ο 20χρονος Έλληνας τενίστας και συμπλήρωσε για τη νίκη του επί του Φέντερερ στο Australian Open:

«Ηταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μετά από τον αγώνα ένιωθα σαν να έχει εκραγεί ο εγκέφαλος μου. Ήταν μια μαγική στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η πρώτη φορά είναι πάντα ξεχωριστή, απέναντι στο είδωλο μου. Προφανώς και η επόμενη φορά θα είναι διαφορετική και πρέπει να είμαι προετοιμασμένος γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ