Σαποβάλοφ : Φέντερερ και Ναδάλ πρέπει να αποχωρήσουν

Σαποβάλοφ : Φέντερερ και Ναδάλ πρέπει να αποχωρήσουν

Ο Ντένις Σαποβάλοφ, #51 στην παγκόσμια κατάταξη, έδειξε την έξοδο στους δύο κορυφαίους τενίστες του κόσμου, στον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ράφαελ Ναδάλ.

O Ντένις Σαποβάλοφ, με συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «Marca», ανέφερε πως ο Ρότζερ Φέντερερ κι ο Ράφαελ Ναδάλ πρέπει να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση.

Φυσικά κι η τοποθέτησή του ήταν χιουμοριστική μιας κι εξήγησε: «Με εξέπληξε αυτό που έκαναν οι Φέντερερ και Ναδάλ. Ελπίζω να μην αγωνιστούν για πολύ καιρό ακόμα. Αν συνεχίσουν να το κάνουν, θα είναι δύσκολο να προκριθώ στο ATP Finals. Δίνω στον εαυτό μου ένα περιθώριο τριών ετών για να παίξω στο ATP Finals, γι’ αυτό θα ήθελα να τους δω να προετοιμάζονται για να αποχωρήσουν. Είναι διασκεδαστικό να τους βλέπεις να αγωνίζονται, αλλά για το δικό μου συμφέρον, θα ήθελα να αποχωρήσουν».

Ο 18χρονος Καναδός σχολίασε και τις επικείμενες αλλαγές στο τένις: «Μου αρέσει το shot clock στο γήπεδο. Επίσης, μου άρεσε που μπορούσα να πάρω οδηγίες από τον προπονητή μου. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα σε αυτό, σε όλα τα άλλα αθλήματα επιτρέπεται να μιλάς με τον προπονητή. Το let και τα σετ στα 4 game δεν μου άρεσαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ