Μασσαλία: Αποκλείστηκαν στο διπλό τα αδέρφια Τσιτσιπά

Μασσαλία: Αποκλείστηκαν στο διπλό τα αδέρφια Τσιτσιπά

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο του διπλού από τους Σάντερ Αρεντς και Τριστάν Σάμουελ Βάισμπορν.

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία των Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά στο διπλό στο τουρνουά της Μασσαλίας, με τους δύο τενίστες να γνωρίζουν την ήττα στον πρώτο γύρο του «Open 13» από τους Σάντερ Αρεντς και Τριστάν Σάμουελ Βάισμπορν.

Τα αδέρφια Τσιτσιπά, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί σε τουρνουά της ATP, δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί, γνωρίζοντας την ήττα με 6-1, 7-5 σε περίπου μία ώρα παιχνιδιού. Ο Αυστριακός και ο Ολλανδός μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και πήραν εύκολα το πρώτο σετ. Στο δεύτερο οι Πέτρος και Στέφανος προηγήθηκαν με 4-2.

Οι Σάντερ Αρεντς και Τριστάν Σάμουελ Βάισμπορν, ωστόσο, αντέδρασαν και με μπρέικ ισοφάρισαν σε 4-4, ενώ λίγο αργότερα με νέο μπρέικ έκαναν το 7-5 και πήραν τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Στέφανος, παρά τον αποκλεισμό από τα διπλά, θα παραμείνει στην Μασσαλία, καθώς αύριο θα αντιμετωπίσει τον Πολωνό Ουμπέρτ Ουρκάζ για τη φάση των «16» του indoor τουρνουά που διεξάγεται στη γαλλική πόλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ